schilderwerk aan de

Burgemeester van Engelenweg

Aan deze woning aan de Burgemeester van Engelenweg in IJsselmuiden hebben we verschillende schilder- en behangwerkzaamheden uitgevoerd.

Schilder of behanger nodig?

Het aanbrengen van behang vergt kennis en ervaring. Wij van de Haan schilderwerken zijn specialist in het aanbrengen van behangwerk. Wij zorgen voor de juiste lijm en materialen voor een mooi en duurzaam eindresultaat. Verder houden we tijdens het behangen uiteraard rekening met eventuele obstakels, zoals contactdozen, kachels, buizen, etc.

Behang is er in diverse soorten. We beschikken over alle populaire en exclusieve behangsoorten. Glasvezelbehang en renovliesbehang zijn bijvoorbeeld populair omdat ze zorgen voor gladde en egale muren, gemakkelijk te schilderen zijn en vaak redelijk bestand zijn tegen krassen en stoten. De keuze van het behangsoort is uiteraard geheel aan u. Wij kunnen u hierin adviseren. 

Bij binnenschilderwerk kunnen wij bijvoorbeeld uw muren, plafonds, kozijnen en trappen schilderen. Op deze manier zal uw woning of bedrijfspand een flinke opknapbeurt krijgen. Maar niet alleen voor de uitstraling van uw interieur is het opfrissen van het binnenschilderwerk een must. Het kan ook helpen tegen mogelijke vochtproblemen. Ook kan onze schilder de staat van uw woning of bedrijfspand checken en advies geven bij het maken van een kleurkeuze voor uw binnenschilderwerk.

Buitenschilderwerk is essentieel voor het onderhoud van uw woning. Het schilderwerk is niet louter decoratief, maar biedt uw woning ook een mate van bescherming tegen weersinvloeden en andere externe factoren die uw woning aan kunnen tasten. Het op tijd onderhouden van het buitenschilderwerk van uw woning is daarom essentieel. U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met het plegen van onderhoud aan het buitenschilderwerk, maar deze omvangrijke klus aan een professionele schilder over laten biedt ook de nodige voordelen.

Heeft u advies nodig of heeft u een specifieke vraag? Neemt u dan contact met ons op.

Ander projecten

waar we trots op zijn
Scroll to top